March 17, 2011

You've got a fast car I wanna a ticket to anywhere

Lisäsin sivupalkkiin kyselyn teille. Olisi kiva kuulla ensimmäistä kertaa teiltä lukijoilta, mitä haluaisitte minun esittelevän tai kertovan itsestäni .. Se voi olla mitä vain ja toteutan vaikka useampiakin toiveita !
I added a questionaire for you on the sidebar. I'd love to hear for the very first time, what you readers want me to introduce or tell about myself .. It can be anything and I'll even make multiple wishes come true !


korvikset- Seppälä -earrings
kaikki vaatteet- Gina Tricot -all clothing
laukku- second hand -bag


Duhanenä täällä, hyvää yötä huomenta päivää. Papupata höpötti eilen niin paljon kuulumisia kavereiden kanssa että tänä aamuna ei lähtenytkään kunnolla ääntä. No ei vaineskaan, tuskin oli siitä kiinni että tapasin hetken verran eräitä erittäin tärkeitä naisia. Olo oikeastaan vaan parantui, kun pääsi juttelemaan kaikenlaisesta.. Pääasiassa miehistä ! :D
Kappas, koneelta löytyi erään päivän asukuvia joten vaihteeksi taas sellainen kehiin ! Nyt jatkan koomailua. Toivottavasti olisin jo ensi viikolla terveempi, että pääsee takaisin kiinni arkiseen aherrukseen. Alkaa rästejä kertyä, kun ei oikein räkäaivoilla jaksa keskittyä mihinkään.. Yach..

Lovely, calm song.
2 comments :

  1. Jostain syystä Mozilla firefox ei avaa tätä kommentti-ikkunaa ja vasta nyt tajusin että Explorer kuitenkin avaa! Mäkään en siis oo kuollut tai lakannut seuraamasta tai mitään... Piti kommentoida tota kylpyhuonepostaustastakin, mutta ei aiemmin onnistunut. On niin ihania kuvia!

    ReplyDelete
  2. Ohoo, no pitää kattoa asetuksista jos muutan kommenttiboxia jotenkin. :) Firefox saattaa olla niin hyvin suojattu että estää pop-up-ikkunat !

    Kiitos:> unelmia unelmia..

    ReplyDelete