April 6, 2011

dream a little, think a bit, act a lotMad, yet quite pretty teaparty.


I'm completely lost in some Wonderland. I've tried to get mandatory things done, but something is pulling me down. It doesn't help that today when I had so much energy, library closed two hours before it ordinarily does! So I didn't get material for my projects. MURR. :)
I hope everything feels and seems better & easier, when I get a good night's sleep. You just can't lose hope, not in these kind of things that are dependable on your own actions. One cannot just dream your life away and cry when something goes wrong - you must think, and think a little more, and take the matter on your own hands. There might be a destiny, but it is You who makes it.

And tomorrow is always another day.


Olen ihan kadonnut johonkin Ihmemaailmaan. Olen yrittänyt saada tärkeitä asioita tehtyä, mutta joku vetää mua alas. Ei auta että tänään, kun minulla oli paljon energiaa, kirjasto sulkeutui kaksi tuntia aiemmin kuin normaalisti! Joten en saanut materiaalia projekteja varten. MURR. :)
Toivon että kaikki tuntuu ja näyttää paremmalta & helpommalta, kun saan nukuttua kunnon unet. Ei vain saa menettää toivoa, ei tällaisissa asioissa jotka ovat riippuvaisia omista toimistasi. Ei voi unelmoida elämäänsä ja itkeä kun jokin menee pieleen - täytyy miettiä, ja miettiä vähän lisää, ja ottaa asiat omiin käsiin. Saattaa olla olemassa sellainen asia kuin kohtalo, mutta olet aina itse se, joka sen muodostaa.

Ja huominen on aina eri päivä.

4 comments :

  1. Love your blog & these beautiful images :) I was obsessed with alice in wonderland when I was a kid... and kind of still am.

    xx

    thecolortheory.blogspot.com

    ReplyDelete