April 27, 2011

ME OLLAAN PAUKKULA

Olen hyvä välttelemään pakollisia tehtäviä, joten tulin kirjoittelemaan hieman eilisestä. Opiskelen siis kulttuurituotantoa Mikkelin Ammattikorkeakoulussa, ja kampuksemme on ollut tähän asti Suomen Nuoriso-opiston tiloissa Paukkulassa. Muutamme syksyllä saman katon alle Kasarmille muiden koulutusalojen kanssa, ja tätä muutosta & muuttoa juhlistettiin ja vähän harmiteltiinkin Muuttomarssilla! Kaikki pukeutuivat oman koulutusohjelmansa väriin, kulttuurituottajat pinkkiin/fuksiaan ja yhteisöpedagogit oranssiin.

Kirkkopuistossa tehtiin pieni pysähdys, kuuntelemaan parit puheet ja Päivänsäteen (Mikkelin Yliopistokeskus) ja Menninkäisen (MAMK) julkistus sekä koulumme Mamkies -kuoron pari biisiä (kohta lähden myös kuuntelemaan kuoron konserttia, Popmusiikkia!)

Tämä viikko on täynnä muutakin Kampusfestari-ohjelmaae. Jos kiinnostuitte niin muunmuassa täältä lisäinfoa tapahtumista. Jos en enempää blogissa tällä viikolla mainitse, niin kerron samalla että osallistun itse Katukino-tapahtumaan jossa näytetään dokumentti Melmusta (Mikkelin elävän musiikin yhdistys) Melmu Rokin vuodet 1979 - 1990  ja sen jälkeen road-movie Rumble! Ja olen pienimuotoisissa äänihommissa Kupillinen kulttuuria-tapahtumassa vappuaattona.. Tästä pääsee suoraan kurkkaamaan ohjelmaa. :)


pinkki minä, kuvaaja mimi / that's pink me, photo taken by mimi

jules. kuvaaja mimi

oransseja kn:niä (yhteisöpedagogit) ja pinkkejä kt:ta (kulttuurituottajat). minä tuossa vas. alalaidassa. kuvaaja mimi

loput kuvat kampusfestareiden facebook-sivultaMatka jatkui Kasarmille, Mikpolin terassille & Ravintola Tallin pihamaalle nauttimaan grilliruuasta, mm. Kotiteollisuus-makkarasta! Ja musiikista, leppoisasta tunnelmasta aurinkoisessa ja tosi lämpimässä säässä oi että oli mukava päivä ^^

Jusu Wirekoski.
kuvat Mamk.Käväisin Grillikauden avajaisten jälkeen kotona siistiytymässä (paahtavassa auringossa kävely oli yllättävän hiostavaa!) ja heti kohta pitikin suunnata Pate-pubiin Paukkulaklubiin, joka taitaa olla historiassaan viimeinen .. :< Ohjelmassa oli koulukavereitten bändejä, improvisaatioteatteria yms. hauskaa. Ja itselleni suuri yllätys, muutamien opettajiemme rock-kokoonpano ja etenkin oman luokanvalvojani Annen aivan älyttömän siisti punk-asenne!! :D Mahtava meno ja kivaa seuraa, mutta meillä kulttuurihörhöillä&pedareilla nyt onkin aika yleisesti aina hauskaa. Klubilta ei vielä tähän hätään löydy kuvia, kun oma kamera ei ollut matkassa. Ehkäpä ehkäpä joululahjaksi veronpalautusrahoilla olisi vähän parempi hankittava, niin olisi jopa mielekästä ottaa se mukaan tapahtumiin - ja pystyisin paremmin esittelemään kuulumisianikin kuvallisesti sitten! :)


Nyt alan valmistautua lähtöön, pitääpi nimittäin pistää jakoon Mieletön! -improvisaatioillan flyereita eli auttaa koulukavereita hädässä ^^ Hauskaa pikkulauantaita teille muruset!


TRANSLATION:
So in case you didn't know I'm studying cultural management. Yesterday we had a "move out march" from our Paukkula -campus area to bigger one, Kasarmi, where all the other sectors of education of my school Mikkeli University of Applied Sciences (MAMK) are located already. Here are some pictures of that day, borrowed from my friend and our school festival Kampusfestari's Facebook-albums.

1 comment :

  1. Cultural management sounds like a super interesting field. I actually never heard of a cultural management program before, though I knew some places offered courses and training in it. That's pretty cool. (:

    ReplyDelete