July 20, 2012

the Kamera.


NOTE:
* These offers are to Finnish CDON.com site. :) I'm thinking about new camera, just thinking since I can't really afford one just now.. But this one seems like a great deal ! *Olen jo pitkään harkinnut järkkärin ostoa, mutta päätin kuitenkin ensihätään ostaa CDON:ista simppelin kokoisen ja peruskäyttöön sopivan Samsungin pokkarin. Noh, kuvien laatu ei ole etenkään sisällä kuvattaessa sitä parhainta luokkaa ja haluaisin kuitenkin pystyä esittelemään täällä bloginkin puolella sellaisia kuvia, joihin olen itse täysin tyytyväinen ainakin laadultaan. Harkinta jatkuu koska nyt ei ole välttämättä kameran hankinta se kiireisin osto, mutta bongasin kuitenkin samaisesta nettikaupasta tällaisen tarjouksen:
(klikkaamalla kuvaa pitäisi päästä suoraan tuotesivulle:)Houkuttelee ihan älyttömästi! Jos joku toinen tarttuu kyseiseen tarjoukseen niin se on voimassa tämän kuun loppuun.. Koodi xY6j5rnV

Ja laitetaanpa nyt tähän samaan syssyyn pari muutakin alennuskoodit, jotka myös tämän kuun voimassa:


* Tilaus postikuluitta (koskee vain rahtiluokkaa A) kun ostat vähintään kaksi musiikkituotetta

Koodi: xY9QekwE 

* Elokuva 0 € kun ostat elokuvatuotteita vähintään 25 eurolla

Juuri nyt voit valita yhden kampanjasivustolta löytyvän elokuvan hintaan 0 € kun ostat elokuvia 25 €:lla. Elokuvan hinta laskee automaattisesti kun ilmoitat alla olevan koodin kassalla. 
Koodi: xY29w37H

* 5 € bonus kun ostat kirjoja 30 eurolla

saat 5 € alennuskoodin, jonka voit käyttää seuraavaan kirjaostokseesi. Koodi lähetetään asiakkaan rekisteröimään sähköpostiosoitteeseen ja on voimassa 15.8.-15.10.2012. 

* 5 € alennus keräilybokseista

Koodi: xYkJqcpL 
Ps. Tuolta tilasin oman Gossip Girl-boxini! ^^

7 comments :

 1. A friend of mine has this camera, and he is really happy with it.

  ReplyDelete
 2. Mulla olisi uuden rungon osto edessä ja Canonin 7D:stä haaveilen. Voi sniif. Miksi ne on niin kalliita!

  ReplyDelete
 3. Hey there! Love your cute blog! I just added myself to your followers for support and wanted to invite you to come follow back maybe and enter a fabulous international $175 CHI Giveaway I'm having right now!!

  Hope to see you there! Thanks so much!
  Emily

  http://emilymmeyers.blogspot.com/2012/07/chi-bling-giveaway-winner.html

  ReplyDelete
 4. Thank you ! :)

  Kiitos! Vastailinkin jo blogiisi

  ReplyDelete
 5. I don´t know much about cameras, but maybe get a nikon! I have one and I´m really happy and everyone else says Nikon is better and more professional than canon. And when I bought mine, the Nikon was even cheaper. :)

  ReplyDelete
 6. Hienolta näyttää..itse olen ollut tyytyväinen kameraostokseeni koska kamerani on sopivan kokoinen, että sitä voi pitää mukanaan vaikkapa missä vain :) iso järjestelmäkamera on kyllä hieno mutta ei bloggarille niin käytännöllinen..en halua bloggarileimaa otsaan kaupungilla :D

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Canonin kamerat on hyviä:) Mulla on mys juttua blogissa järkkäreistä, jos kiinnostaa :)

  http://enninkengissa.blogspot.fi/2011/09/mika-jarjestelmakamera-aloittelijalle.html

  ReplyDelete