April 9, 2013

Mimi haastaa Satu vastaa

Olen kotosalla flunssaisena, mutta koitetaanpa keksiä tähän jotain kivaa vastattavaa:)
Mimi haastoi minut tekemään 11 asiaa 11 kysymystä - haasteen. On tullut tehtyä semmoisia aiemminkin mutta aina niissä on jotain eri kysymyksiä, niin pistetäänpä nytten tämäkin ilmoille. Mutta kuten tavallista, en haasta ketään ja olen tylsääkin tylsempi :D

11 asiaa minusta:
1. Syntynyt 13.3.1987, born & raised in Mikkeli enkä ole vielä päässyt lähtemään muualle. Toisaalta kiva kaupunki se tämäkin on, ei ole ollut kiirusta karata kun on löytynyt mukava koti edullisesti ja mieskin täältä. Ja perheet asuvat suurimmilta osin myös täällä.
2. Rakastan vanhoja esineitä, ja haluaisinkin seuraavaksi saada käsiini digikameran vintage/retro-lookilla. Ne vain tuppaavat olemaan kalliita tai kiven alla. Etsintä jatkuu.
3. Omistan 125 CD:tä. Laskin vain aidot, ja en sinkkuja. Aika vähän..
4. Rakastan salmiakkia! Mitä vahvempaa, sen parempaa.
5. Haluaisin matkustella paljon enemmän. Unelmoin kaukomatkoista valkoisilla hiekkarannoilla palmujen katveessa kookosdrinkki kädessä, Euroopan kierroksesta kauniissa vanhoissa kaupungeissa, Aasiasta. 
6. Käyn ehkä kerran vuodessa parturilla. Leikkaan itse huonot latvat tarvittaessa, ja kotivärjäys on luonnistunut jo ainakin 6 vuoden ajan hyvin. (Pitkä suora tukka on aika helppo)
7. Ihannoin Jamie Oliveria. Kokkaustyyliä, ruokafilosofiaa, huumoria ja hymyä :DD Tuli vain siitä mieleen kun se nyt kokkaa tuossa nenän edessä grilliruokaa. Aah mikä nälkä ...
8. Osaan lausua kirjoitettua ranskaa, ymmärrän sitä hieman mutten osaa kyllä puhua yhtään.
9. Minulla on vihasuhde imuriin. Olen tosi huono siivoamaan sillä ja imuri hyrrää ehkä muutaman kerran vuodessa? Mutta noukin pölyjä lattialta (ne kertyy helpoiksi kasoiksi laminaattilattialla :D Kyllä minä pyykkään (tälläkin hetkellä), hoidan tiskit (koneeseen :D) yms. ihan normaalisti. Joku kumma se vain on tuossa imurissa. Se on jotenkin hankala vehje, jonka johto ei ikinä riitä sinne minne pitäisi päästä seuraavaksi. Täytyy ehkä harkita rikkaimuria. Tai robottia.
10. Seuraan Emmerdalea. (Mikä noissa briteissä kiehtoo)
11. Olen lievästi autistisen ja dysfaattisen 11-vuotiaan pojan ylpeä, rakastava sisko. Viikonloppuna saan W:n yökylään:)


Vastaukset:

1. kuka haluaisit olla jos et olisi sinä? joku tosi aktiivinen ja aikaansaava maailmanmatkalainen, reppu selässä ja kamera kaulassa.
2. mitä tekisit jos sinun ei tarvitsisi ikinä murehtia rahasta? varmaan tuota ylläolevaa. olisin vapaa matkustelemaan ympäriinsä, kokemaan eksoottisempia asioita kuin euroopan sisällä. tai perustaisin oman putiikin.
3. mikä on tällä hetkellä kappale tai albumi jota voisit kuunnella vaikka koko päivän? Of Monsters and Menin biisit.
4. voisitko rakastua murhaajaan? jos tietäisin sen etukäteen niin välttämättä en, mutta ei sitä tiedä miten hurmaava ja upea ihminen se olisi ...:D kylmäveriseen psykopaattiin en.
5. luuletko että voisit elää ilman internettiä jos muutkin eläisivät? luulen. elin ilman sitä kuitenkin ensimmäiset n.12 vuotta elämästäni. toki jotkin asiat hankaloituisivat tai muuttuisivat vaikeammin saavutettaviksi, esim. joku työnhaku yms. mutta kuten sanottu, on sitä "muutama" tuhat vuotta selvitty ilmankin.
6. uskotko sielunkumppaneihin? jos uskot niin miksi? uskon että on mahdollista tuntea syvää yhteenkuuluvuutta toisen kanssa. on se sitten sielunkumppanuutta, rakkautta tai mitä lie. :) miksi, no uskon vain monenlaiseen yliluonnolliseen tai kohtalon sanelemaan :p
7. oletko joskus tehnyt jotain jonka toivoisit nyt tekemättömäksi? monesti. mutta tässä ollaan ja ihan yhtenä kappaleena.
8. onko sinulla ollut kirjekaveria/kirjekavereita? jos on milloin viimeksi olet kirjoittanut hänelle/heille kirjeen? oli vuosia sitten. viimeisestä kirjeestä on ehkä 6 vuotta aikaa. hän on irlantilainen tyttö.
9. mitä pelkäät eniten elämässä?
10. jos viettäisit päivän miehen kehoon vangittuna mitä tekisit? varmaan iskisin paljon naisia. no ei..
11. koska tavataan taas? khih.
toivottavasti pian! on jo kamalan pitkä aika viime kerrasta. ehkä polkumme kohtaa taas! ^^

4 comments :

 1. Replies
  1. hmm you must be talking about some other post. :) But thanks!

   Delete
 2. ompa ihana tällanen unenomainen fiilis sun blgissa!:)

  http://afterdanceshoes.blogspot.fi/

  ReplyDelete