September 14, 2013

Huippukaupat - Local Top Shops !

Long time no see.
This time my post will be written almost completely in finnish, because it's about a local shopping event that I attended. But below you can see three mannequins I styled for a local women's clothing boutique Nykynainen. As you can see, I love to use prints (leopard, florals - mostly one at a time) and combining different kind of styles - even unusual choices. Like on the first doll, she's wearing a basic dress that's fit for day at the office or some formal party. I decided to give it a different shape with belt, then added faux-leather elements and cool necklace and .. tadaa, she looks 20 years younger! :) Colourful jeans look great too, especially when combined with softer tones and comfy knits - just like the look in the middle. Notice the bead necklace: it's got a Buddha-head pendant! Last look has all the elements mentioned before; print, colour and earthly tones.

Which one is your favorite? :)


Olen viettänyt blogin kannalta rentoa mutta muutoin työntäyteistä loppukesää ja alkusyksyä, mutta nyt olisi tytöllä taas paljon asiaa täälläkin julkaistavaksi! :) Aloitetaan vaikka tästä päivästä, juurikin tästä nimenomaisesta hetkestä.. Olen käymässä yhdessä Mikkelin kivijalkaliikkeistä, Nykynaisessa, ja istun näyteikkunassa kirjoittamassa tätä postausta. Aivan, luitpa kuule ihan oikein! :) Olemme osa paikallista Huippukaupat-tapahtumaa, ja oma osani on bloggailla tänään "elävässä näyteikkunassa". Olen myös stailannut kolme mallinukkea liikkeen ikkunaan aiemmin tällä viikolla.
Minua haastateltiin myös Huippukaupat-blogiin. Voit käydä lukea jutun täältä. ^^ 

Siitä jäi hieman pois, voisin liittääkin tähän sen osan:
"Uusin ihastukseni Mikkelin kivijalkaliikkeistä on Chills, jossa voisin vaikka asua sillä liike on sisustettu niin kauniisti ja hyvällä maulla - todellinen luksusluokan putiikki! Ihastelen joka visiitillä myös Chillsin kaunista ja laadukasta vaatevalikoimaa, jolla täyttäisin helposti koko komeroni. Eräät käärmeennahkabootsit ovat myös kummitelleet unelmissani ihan ensikäynnistä lähtien.."

Myönnän kyllä, etten hyödynnä paikallisten yksityisyrittäjien tarjontaa tarpeeksi usein. Haluaisin pukeutua paljon yksilöllisemmin ja laadukkaampiin, kestävämpiin materiaaleihin kuin tällä hetkellä, mutta kuten niin monella muulla myös minulla tulee jossain vaiheessa vastaan raha. Toisaalta, jos panostaisin täydellisesti istuviin farkkuihin, ihanan pehmoiseen lapsenlapsenlapsilleni kestävään villakangastakkiin ja ajan myötä vain paranevaan nahkalaukkuun -- säästäisin varmasti eräänkin pennin.. tai sanotaanko tonnin! :D Kuuluisa lausahdus on tässä tapauksessa harvinaisen tosi; köyhän ei kannata ostaa halpaa.

Nykynaisesta olen bongannut jo monta suloisen lutuisen pehmeää neuletta sekä kaunista ja monikäyttöistä printtimekkoa. Kuten yhdellä pukemistani mallinukeista, yhdistäisin klassisen pikkumekon cooliin nahkajäljitelmäjakkuun ja legginseihin! Neuleen pariksi muodikkat, värikkäät farkut ja hauskoja asusteita. Keskimmäisellä nukellakin on kaulassaan upeat mustat helmet, joissa koristeena Buddhan pää! :) 
Yksi lempi-huippukauppa lisää, check. xx

13 comments :

 1. The clothing on display looks so chic and terrifically styled! Hope you have a wonderfully relaxing weekend!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh wow, thanks Sam! I'm glad you liked my styling xx

   Delete
 2. Kaipailinkin jo sinua :) Kiva, että olet vielä siellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ps. Jos jaksat tai inspiroidut niin täällä haaste: http://apinanuusipaivakirja.blogspot.fi/2013/09/seitseman-kuvan-kesa.html

   Delete
  2. Voi täällä ollaan taas :) Tai jonkinverran kyllä tullut lueskeltua blogijuttuja "lomallakin", mutta nyt itsekin taas kirjoittelemassa.

   Hmm katsotaan miten onnistun ! ;)

   Delete
 3. Lovely dresses!!! Have a good day!!!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr

  ReplyDelete
 4. I don't know Finnish, but fashion can communicate by looks alone. Aha, love these styles!

  The Dragonfruit Diaries

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Thanks Linda! I do agree. But now I've added a little english part too.

   Delete
 5. How are you?
  Have a good time.
  Sunny

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. :) Thanks so much! Heh. Found many nice clothes in that shop.

   Delete